Audun Hjertager førstekandidat til stortingsvalget

Audun jobber som kirkeverge i Tolga, er født i Bergen, utdannet marinbiolog og har slått seg ned sammen med kone og tre barn på et småbruk i Nord-Østerdalen. Han ble valgt som leder for Miljøpartiet De Grønne i Hedmark da partiet oppstod i Hedmark i september.

– Miljøpartiet De Grønne har stor omtanke for mennesker og natur. Det har modige løsninger for en verden med urettferdighet, fattigdom, krig og klimatrussel. Politikken er helhetlig og langsiktig. Det er en ære å skulle representere partiet i Hedmark.

Avdøde Arne Næss var en av partiets grunnleggere, og i dag er fredsforsker Johan Galtung kanskje den mest kjente forkjemperen i Norge. I utlandet er navn som Ingrid Betancourt og Eva Joly tilknyttet de grønne.

Miljøpartiet De Grønne er et lite parti i Norge, med beskjedne mål i Hedmark: I første omgang ønsker partiet å komme med på menigsmålingene, slik at partiet blir synlig og folk kan vurdere det. Det er et parti for fremtiden. Medlemstallet økte med 50 % på landsbasis i fjor.

– Men siden vi nylig har startet opp i Hedmark har vi praktisk talt ingenting å drive valgkamp for. Vi vi trenger flere medlemmer! Sjekk gjerne partiprogrammet på www.mdg.no og vurder om det ikke nettopp er Miljøpartiet De Grønne du har savnet!